a minute idea

SMD | SMD Decoration Architecture

İç dekorasyonda felaketlerden ve hatalardan kaçınmanın temelleri

İç dekorasyonda felaketlerden ve hatalardan kaçınmanın temelleri

Date: 2023/03/17

Blog

Table Of Contents

1. Giriş:

Farklı kültürleri ve yetenekleri bir araya getiren bilim dalı olan iç mimarlık, insan yapımı mekanları planlama, tasarlama ve güzelleştirme sanatıdır ve dolayısıyla iç dekorasyonda afetlerin ve hataların önlenmesinde önemli bir role sahiptir. Estetik unsurların miras kalan gelenek ve görenekler içinde   , yaratıcılığa ve yenilikçi tekniklere dayandığını ve bu sayede tasarımcının tüm malzemelerine, mekanlarına, mekanlarına ve aydınlatmasına özenle davrandığı iç dekorasyon felaketleri ve hataları olmadan verimli sonuçlar elde etmesi; Temelleri, mimari yöntemleri ve bunların çeşitli tekniklerini bilen, işin uygulanması sırasında kullanacağı tüm malzeme ve araçları iyi bilen, böylece afetlerden arınmış bütünleşik bir eser elde eden, bütünleşik bir tasarım elde etmek. ve iç dekorasyon hataları



SMD Dekorasyon, iç dekorasyonda yaşanan felaket ve hataların    önüne geçmek için en iyi ve en yaratıcı hizmetleri  sunar .

 Resim 1

2- İç dekorasyonda afet ve hatalardan  kaçınmada tasarımın önemi   . 

 Tasarım, öğeleri bir araya getirme ve bu öğelerin ihtiyaç duyduğu her şeyi işleme, ölçme ve değiştirme açısından fikirlere ve kişisel deneyimlere dayanarak, yeni ve farklı, görevlerini yerine getiren, felaketlerden ve hatalardan kaçınan bir şey üretmek için hazırlama sürecidir. iç dekorasyonun ve dolayısıyla tasarımının  amacını karşılar , İç tasarım, hayatın birçok alanına girdiği  için , felaketlerden ve iç dekorasyon hatalarından  kaçınmamıza çok yardımcı olduğundan, zamanımızda önemli şeylerden biri  haline geldi . tasarım kullanımının arkasındaki amaç. Kalitesini etkilemeden demonte etme ve bir yerden bir yere taşıma kolaylığını gösterir. Ve tasarım öğrencisinin bütçesine uygun kaliteli malzeme seçimi. Böylece  öğrencinin isteğine ve psikolojisine uygun renkleri benimseyerek iç dekorasyondaki felaket ve hatalardan  kaçınmış olursunuz.     



Ve mükemmellik ve hatasız tasarımlar elde etmek,     müşteri ile firma arasındaki anlaşma ile  SMD Dekorasyonun arzu edilen işi olduğu için.

 İç dekorasyon  ile ilgili videoyu izlemek  için tıklayınız   




3- Afetlerden korunmak için kullanılan tasarım esasları  ve iç dekorasyonda hata   .

Kapsamlı planlama prosedürleri, iç dekorasyon felaketlerini ve hatalarını önlemek için maddi, manevi ve sosyal ihtiyaçları dizginlemeyi ve evler ve ofisler için iç dekorasyon tasarımının aynı zamanda kesin ve basit kurallara uymasını amaçlar.

Bahsetmişken,  hemen hemen herkesin iç mekanı tasarlarken yaptığı birçok iç dekorasyon felaketi ve hatası  var. SMD Dekorasyon , iç dekorasyonun felaketlerini ve hatalarını, bunlardan kaçınmak için uyulması gereken temel ilkelerle  size hatırlatacaktır sevgili okuyucu.

Resim 2

tasarım ölçeği 

Ölçek, iç tasarım söz konusu olduğunda hemen hemen herkesin yaptığı bir numaralı hatadır.

İnsanlar genellikle odalarını, alanı dolduran ve göze hiçbir yere inecek yer bırakmayan küçük şeylerle doldururlar.

Diğerleri bir odaya birçok büyük, hantal eşya koyarak onları sıkışık ve küçük gösterir.

Uygun bir uyumun sırrı, farklı şekil, yükseklik ve boyutların bir karışımıdır. Bir iç mimar kiralamak isteyeceğiniz bir şey varsa, o da doğru ölçeği ayarlamaktır.

İyi düşünülmüş bir plan yapmamak 

Çoğumuz satın alma kararlarımızda fevri davranırız. Bir şaheser, bir abajur veya bir süs bitkisi görür görmez salonun köşesine sihirli bir dokunuş katacağını düşünerek onu almak için acele ederiz!

Satın almadan önce belirli bir plan ve bütçe belirlemeliyiz.

 Odanızı veya döşemeyi planladığınız yeri ölçmelisiniz. 

Tasarım uzmanlarının görüşlerini dikkate almayın 

En yetenekli tasarımcılar hata yapabilir. Bunun için mekanın en iyi tasarımı ya da tefrişi hakkında birkaç görüşe ihtiyaç duyabilirsiniz.

Mümkünse, uzman rehberliği almak için bir iç mimar kiralayın. Birini kiralamanız bir gereklilik değildir.

aksesuarların düzenlenmesi 

Artık neredeyse herkesin eksiksiz antika, mobilya veya porselen ve seramik koleksiyonları var. 

Bu parçaları sergilemek için uygun bir yol seçmek ve onları bayağılıktan kaçınacak ve mekana sessiz bir estetik dokunuş verecek şekilde düzenlemek konusunda kafanız karışabilir.

Pekala, bu parçaları evin her yerine saçan ilk hatayla başlayalım! Eşsiz aksesuarlarınızı düzenleme ve gruplamalarda sergilemek her zaman en iyisidir.

Öğeleri "üç kuralı" adı verilen gruplar halinde düzenlemek için bazı köklü kurallar vardır. Bu grupları aynı yerde yan yana üç parça halinde sergilerler.

 

 İç dekorasyonda felaketlerden ve hatalardan kaçınmak  , bakanı memnun eden ve memnun eden bir iç güzelleştirme bulmak için bir dizi yönergeyle temsil edilen bir dizi temel öğeye bağlıdır:

Denge: 

Denge unsuru, tasarımda dengenin bulunmasında ve sağlanmasında temsil edilir, yani bir dizide bulunan nesnelerin parçaları arasındaki ortak özelliklere olan ihtiyacı korur ve aynı zamanda dengeli bir çeşitlilik gerektirir, böylece nesneler arasındaki uyum mesafelerin şekil, çizgi, renk, ışık ve gölgeye göre dağılımı.

 Ritim:

 Çizgilerin ve düz yüzeylerin, düzenli art arda ve dairesel modellerle temsil edilen işleme tabi tutularak bu şekillerin mekana özel bir ritim kazandırması ve bu ritmin hareketler yaratarak tasarımla karıştırmak ve izleyicinin arzusunu harekete geçirmek için kullanılması işlemidir. tasarımın farklı kısımlarını görmek için çizgiler ve renklerin tekrarı ile yapılır. 

Onayla:

 Vurgu ya da baskınlık gibi birkaç adı vardır ve bu öğe, örneğin renk, doku ve çizgi karışımı gibi belirli bir alana ya da belirli bir yere dikkat çekmek amacıyla kullanılır ve her iç tasarımın bunu gerektirir. bir vurgu merkezi içerir. 

orantılılık: 

Bu unsur çok önemlidir ve boyutları 2-3,3 ile 5,5-8 arasında kalan dikdörtgenlere iç mekan tasarımında orantılı denildiği ve bu nedenle dikdörtgenin orantılı şekillerden daha güzel ve zarif olduğu belirtilmektedir. Bütünlük: Bu unsur, iç mekan tasarımında mükemmelliği ifade eder ve bu unsur, diğerlerine güvenmeden her bir mekanın kendi içinde bütünleştirilmesiyle temsil edilir ve bu unsur, tasarımdaki temel unsurlar arasındaki uyumu ve uyumu ifade eder. 

Çeşitlilik: 

Bu unsur izleyicinin dikkatini çekmenin bir yolu olarak karşımıza çıkar ancak tekrarın, ritmin ve birliğin bolluğu çeşitlilik ya da zıtlık duygusunu yozlaştırır ve bu unsurun yokluğu tasarımın değerini kaybeder. 

Tekrarlama: 

Tekrar unsuru çoğu zaman bir bütünlüğe yol açar, yani dikey çizgilerin tekrarında olduğu gibi binanın boyutları arasında birliğin sağlanmasıyla yakından bağlantılı olmasına yol açar. 

Tutarsızlık:

Tasarımda zıtlıkların varlığı izleyicinin dikkatini çeker ve çatışma kavramı uzunluk, kalınlık, düzlük ve renk bakımından birbiriyle çelişenlerin tek bir tasarım sahnesinde kullanılmasına işaret eder. 

hiyerarşi:

 Tasarımın yönlerinden birine odaklanmak, tasarımcının dikkatinin çoğunu bir yöne verdiği ve onu vurguladığı, böylece çevredeki diğer yönlerin nesnelerin bulunduğu alanda daha az görünür olmasını sağladığı bir iç tasarım öğesidir. bulunan 

yaratıcılık. taşınmak.

 Bu nedenle SMD Dekorasyon tüm bu detaylara dikkat eder ve özen gösterir, onarım veya hataların düzeltilmesinde para ve zaman kaybetmemek için.

 

Resim 3



SMD Dekorasyon, müşteri tarafından belirlenen önceki politikaları ve ek koşulları takip etmeye ve onu memnun etmek ve güvenini kazanmak ve iyi itibarı ile işgücü piyasasındaki liderliğini sürdürmek için her aşamada uygulamaya çalışmaktadır  .

 

4- İç dekorasyonda afet ve hatalardan kaçınmak için kullanılan  SMD Dekorasyon teknikleri

Resim 4

Aslında, SMD Dekorasyon en seçkin firmalardan biridir , bu nedenle belirli bir projeyi aldığınızda, küçük detayların yerleştirilmesinden son bitirmeye kadar takip edersiniz ve SMD Dekorasyon en iyi mimar , iç mimar ve mimar kadrosunu kullanır. sanatçıların yanı sıra müşterilerine seçkin sonuçlar vermek için, dekorasyon alanında dünyadaki tüm gelişmeleri takip ederek, yüzlerce adım ile dekorasyon alanında uzmanlaşmış tüm firmaların önünde yer almak için. mükemmellik arıyorsanız, o zaman şirket sizin ilk ve tek seçiminizdir ve mükemmellik sadece bir tesadüf değil bir karar olduğu için SMD Dekorasyon hizmetleri ile ayırt edilmeye karar verdi.Size sunduğumuz fark, bu nedenle, çevredeki ortam ile dış tasarım arasındaki tutarlılığı düşünerek harika sonuçlar elde etmek için basit ayrıntılara odaklanarak her alanda kendi izimizi bırakıyoruz. deniz ürünleri servis ediyor, bunu belirtmek için dış tasarımı yapmaya çalışıyoruz.

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için buraya tıklayın