a minute idea

SMD | SMD Decoration Architecture

Türkiye'de stüdyo tasarımı ve uygulamasında en iyi firma hangisidir

Türkiye'de stüdyo tasarımı ve uygulamasında en iyi firma hangisidir

Date: 2023/04/24

Blog

Table Of Contents

1. Giriş:

Bir TV veya radyo istasyonunuz varsa ve hatta sosyal medyada içerik yayınlayan biriyseniz veya içerik oluşturup yayınlamayı düşünüyorsanız, stüdyonun verdiğiniz mesajı iletmedeki önemini bilirsiniz. Görsel ve işitsel İzleyiciden ve dinleyiciden kabul gördü ve SMD Dekorasyon olarak Türkiye'de stüdyo tasarlama ve uygulama konusunda en iyi şirket olduğumuz konusunda iyi bir üne sahip olduğumuz için, sizin için en iyi stüdyoyu doğru fiyata donatmayı taahhüt edebiliriz. bütçe.  

Resim 1

2- Stüdyo tasarımı ve uygulama aşamaları

Ve Türkiye'nin en iyi stüdyo tasarım firması olmanın öneminin bilincinde olduğumuz için , stüdyoyu çalışanın rahatını ve güvenini sağlayacak şekilde tasarlamaya özen gösteriyoruz ve onun rahatlığı alıcının beğenisini ve beğenisini artıracağından. Dikkat çekme ve mesajını iletme amacına ulaşmak için, size sunduğumuz birkaç aşamalı bir plan geliştirdik sevgili okuyucu:

Planın uygulama aşamaları ile ilgili videoyu izlemek için tıklayınız 

 

İlk adım:

Şirket, stüdyo tasarım projesini incelemek için uzman bir ekip görevlendirir , burada tasarımla ilgili fikirlerinizi dinler ve Türkiye'deki stüdyonun en hızlı tasarımını ve uygulamasını elde etmek için maliyetleri ve beklenen tamamlanma süresini açıklayarak mevcut seçenekleri sunar. Bu ekip, sonuçların elde edilmesi için kararlaştırılan plana göre uygulamanın tüm aşamalarında projeyi takip eder.

 

ikinci adım:

İş kadrosundaki her mühendisin mimari, dekorasyon ve elektrik alanındaki uzmanlığına göre iş dağıttığımız ve bu aşamada denetleme ve takip için özel bir ekip oluşturduğumuz ön tasarım aşaması denir.

 

Üçüncü adım:

Müşteri ile anlaştıktan sonra, tasarım fikrinin müşteriye iletilmesini ve tasarımda tüm detayların not edilmesini sağlayan üç boyutlu açıklayıcı modeller sunarak, üzerinde çalışılacak ana noktaları gösteren bir iş planı geliştiriyoruz. .

Resim 2

Dördüncü adım:

Stüdyonun başarılı tasarımı, yetenekli mühendislerden oluşan profesyonel ekibimizin en yüksek standartlara göre ve en iyiyi kullanarak elde etmek için çalıştığı görünüm, renk, kayıt teknikleri, aydınlatma, ekran, ses yalıtımı, gürültü önleme ve diğer birçok şeyi dikkate alır. teknolojiler ve bu bizi 

 

Beşinci adım:

Proje yönetimi, programın mümkün olan en fazla kısaltılmasını sağlamak ve kapasiteleri ve mevcut kaynakları yönetmek için ekiplerin gündemleri arasında uyumu sağlamak için çalışma ekibini denetler.

 

Altıncı adım:

Nihai tasarım, bütçe ve ekipman üzerinde anlaşmaya varıldıktan sonra, her ekibin çalışmasını organize etmek ve beklenen sonuca ulaşmak ve iş yöntemini organize etme süreci olan müşterinin hedefine ulaşmak için plana bağlılığı sağlamak için yönetim kurulları oluşturulur. 

 

yedinci adım:

Nihai sonuca ulaşmadan önce, proje, SMD Dekorasyon'un en iyi sonuçları elde etmek, olası tüm tasarım algılarınızı elde etmek ve en yüksek kalite, mükemmellik ve tasarruf seviyelerine ulaşmak için istekli olduğu birçok aşamadan ve tekrarlanan incelemelerden geçer.

 

sekizinci adım:

Stüdyonun tasarımını tamamladıktan sonra projeyi hayata geçirip , saha çalışma ekibi ve süpervizörlük ve takip ekibi aracılığıyla stüdyonun son aşamalarına kadar gerekli ekipmanlarla donatıyoruz.

 

Dokuzuncu adım:

İşin plana ve programa göre ilerlemesini sağlamak ve ekiplerimiz iş kalitesini kontrol ederek müşteri memnuniyetini sağlamak için iş akış planını incelemek yani projeyi sürekli değerlendirme ve hataları düzeltme sürecidir, varsa 

 

onuncu adım:

Tamamlanma ve müşteriye teslim aşamasıdır ve müşterinin işine ve projesine başlamak için beklediği son adımdır ve hizmetlerimizden memnun kalan bir müşterimizi daha elde ettiğimizde çok farklı olmaya çalışıyoruz. Türkiye'nin en iyi stüdyo tasarım firması olduğumuzu koruyarak,  Türkiye'deki stüdyo tasarımını ve uygulamasını en hızlı şekilde gerçekleştirme hedefimize ulaşmaktır.

 

3- Stüdyo tasarımı ve uygulamasında izlenen politika

Sunulan içeriğin fikrini yansıtacak ve sunucunun kişiliğini ve mesajını ifade edecek stüdyo tasarımı, ayrıca gelişmiş aydınlatma, ses ve kayıt sistemlerini benimsemek, ses ve gürültü izolasyonunu sağlamak ve rahat bir çalışma ortamı sağlamak için uygun havalandırma sağlamak.

Burada stüdyo tasarımının başarısı için üç kriter tanımlanabilir.

  • İcracı: Stüdyoda çalışan kişi(ler)
  • Takipçi: İçeriği alan kişi
  • Teknoloji: Kullanılan araç, gereç ve programlar bütünüdür.

SMD Dekorasyon, önceki standartlara dikkat ederek, tasarım ve uygulama araçlarını geliştirerek, tanıtan sergileme yöntemleri ve ileri teknoloji, başarı için uzman ve yetenekli sanatçılardan yardım alma Türkiye'deki stüdyonun en hızlı tasarımı ve uygulaması , çeşitli çalışmalarımızda ve her detayda müşteri memnuniyetini ve eksiksiz kaliteyi sağlamak

 

Resim 3 

 

4- Stüdyoların tasarımı ve uygulamasında SMD Dekorasyon hizmetleri

Güvenle SMD Dekorasyon en güzide firmalardan biridir.Spesifik bir projeyi aldığınızda küçük detayların yerleştirilmesinden başlayarak bitirilmesine kadar takip edersiniz.SMD Dekorasyon en iyi mimar, iç mimar, teknisyen ve sanatçı kadrolarını kullanır. ile de seçkin sonuçlar vermektir.Müşterileri için dekorasyon alanında dünyadaki tüm gelişmeleri takip ederek, dekorasyon alanında uzmanlaşmış tüm firmaların yüzlerce adım önünde yer almak için.Mükemmelliği arıyorsanız o zaman Firma ilk ve tek tercihiniz ve mükemmellik sadece bir tesadüf değil bir karar olduğu için SMD hizmetleri ile fark yaratmaya karar verdi . Size sunduğumuz ayırt edici özellikler, bu nedenle, çevredeki ortam ile dış tasarım arasındaki tutarlılığı düşünmek gibi harika sonuçlar elde etmek için basit ayrıntılara odaklanarak her alanda kendi izimizi bırakıyoruz. rahat bir çalışma ortamı elde ederken bu stüdyo aracılığıyla sunulan içerik hakkında bir fikir sunar ve gürültüden ve modern tekniklerin ve yazılımların kullanımından izole edilmiştir.

sizden haber bekliyoruz

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için buraya  tıklayın